14ARENYS BASQUET C60602553816
LA JORNADA

EL SANT ANDREU DE NATZARET CON SU VICTORIA FRENTE AL STA PERPETUA,SIGUE EN EL PELOTON DE DELANTE A LA CAZA DE LOS ACTUALES EQUIPOS PUNTEROS,SANT CELONI Y LA GARRIGA,QUE ESTA SEMANA EN EL PARTIDO MAS INTERESANTE DE LA JORNADA,SE VIERON LAS CARAS,CON UNA " A PRIORI" SORPRESA, YA QUE LA GARRIGA SUCUMBIÓ POR PRIMERA VEZ EN LO QUE VA DE LIGA,A MANOS DE LOS VALLESANOS
EL CANOVELLES CON ESTA VICTORIA PRESENTA SU CANDIDATURA AL TITULO

EL PREMIA,EQUIPO QUE NO CONOCE LA DERROTA TODAVIA,GANÓ AL CANET,PERO POR UNA DIFERENCIA MUY AJUSTADA,LO QUE DEMUESTRA QUE EN ESTE GRUPO NO HAY EQUIPOS FACILES Y LOS QUE ESTAN DE MEDIA TABLA HACIA ABAJO TAMBIEN DAN GUERRA,SI NO QUE SE LO PREGUNTEN AL S. ANDREU DE NATZARET ESTA SEMANA FRENTE AL STA PERPETUA
EL CARDEDEU VENCIÓ SU PARTIDO FRENTE A UN BUEN EQUIPO COMO EL VALLDEMIA(OCUPA LA CUARTA PLAZA),Y QUE HACE QUE EL CONJUNTO DE CARDEDEU DE MOMENTO, LUCHE POR LA SEPTIMA PLAZA JUNTO CON EL TRES VILES

EL TRES VILES TAMBIEN GANO AJUSTADAMENTE AL AECAM ,PENULTIMO DE LA TABLA,¡AQUI NADIE REGALA NADA!

EL BOET AL SALIR DERROTADO DE SU PARTIDO FRENTE AL LLINARS,SE COLOCA EN LA ZONA MEDIA BAJA DE LA CLASIFICACION,ESO SI DIERON GUERRA AL EQUIPO DEL VALLES

EL SANT CELONI NO FALLÓ Y DERROTO CON FACILIDAD AL ULTIMO CLASIFICADO,EL ARENYS
EL SANT CELONI ES TERCERO Y NO FALLA CON LOS DE ABAJO,PERO ¿GANARÁ A LOS DE ARRIBA? DE MOMENTO EL PRIMERO,LA GARRIGA Y EL QUINTO,EL SANT ANDREU DE NATZARET, LES HAN GANADO

¡QUE BONITA E IGUALADA ESTA LA LIGA!

A MEDIDA QUE VAYAN PASANDO LAS JORNADAS HABRAN SORPRESAS ,¡SEGURO!
SI HAY QUE APOSTAR POR UN GANADOR FINAL,YO SIGO HACIENDOLO POR EL PREMIA DE DALT

LA CRONICA DEL PARTIDO CB CANOVELLES EN SU WEB

CANOVELLES BC 64 – 59 CB LA GARRIGA B

Primera victòria a casa després de 6 jornades. Després d’una bona setmana d’entrenaments que havia anat in crescendo ens enfrontàvem contra els líders, equip invicte fins el moment i sens dubte, l’equip amb el millor joc que ens torbàvem fins el moment.
El partit va començar amb una anada i tornada de cistelles per part dels dos equips. La nostra defensa individual sortia molt d’efecte. El nostre nivell defensiu era molt correcte i aconseguíem recuperar bastants pilotes. Malgrat això, el rival era molt efectiu de acara a aro i a cada oportunitat encaixàvem dos punts més. En atac vam saber jugar molt ordenats, fincant boles als interiors per poder treure-les i jugar de dintre a fora i de fora a dintre, cosa que ens va donar moltes opcions de tir de mitja i llarga distància que no vam saber aprofitar. Per altra part, seguíem en la línia d’altres partits de perdre moltes boles, fins a 6 en aquest 10 primers minuts. Arribàvem al final del quart amb una certa avantatge moral, en un marcador igualat però que semblava que dominàvem i, de sobte, a l’últim segon encaixem un triple rival que ens deixava dos punts per sota.
Aquest triple ens deixa trastocats i, per primera vegada abaixem el cap. Tot i la rèplica al primer atac per un triple nostre, La Garriga es ve a dalt i ens fa un parcial de 2-11 que ens deixa 7 punts per sota al marcador. És un moment on nosaltres em perdut el ritme i pràcticament no trobem solucions clares en atac. Decidim compensar-ho en defensa col·locant-nos en una defensa zonal que ens ajuda a sortir a la contra i dificulta els rivals. Aprofitant que ells anaven carregats de faltes tornem a córrer com ens agrada i en un minut fem un parcial de 9-3 que ens empata de nou, però que termina amb una nova cistella encaixada. Anem al descans 31-33. Tot està en joc.
Al tercer període, el CB La Garriga surt a defensar en una zona 3-2 molt i molt tancada que ens posa problemes i ens costa atacar. La nostra precipitació per trobar cistelles clares fa que tinguem massa pressa moltes vegades. Això, i el poc encert que mantenim durant tot el partit fa que en aquest període només arribem a ficar 3 cistelles de camp. Val a dir que molts atacs estaven molt ben jugats contra la defensa zonal, però cometem errors simples però claus que ens impedeixen finalitzar-los com voldríem. El període comença amb repartiment de cistelles fins que al minut 4 encaixem un parcial de 0-7 que ens posa a 9 punts per sota, la màxima diferència. Remuntem 5 punts amb dos tirs lliures i un gran triple i, de nou, encaixem un triple a l’últim instant que ens torna a posar contra les cordes. Tornem a estar a -7.
La situació és ara tensa i juguem sobre la fulla d’una navalla. Una mala passa ens pot fer caure en el desànim. Però comencem de nou amb una rèplica i els tornem el triple tan sols començar. Nosaltres ens tornem a col·locar en zona i, sens dubte, resulta efectiva. El joc es nostre, però ens mantenim per sota al marcador. Al minut 5, després d’encaixar un altre 0-5 tornem a estar a -9, però les sensacions son bones i continuem treballant correctament. En aquest moment tots dos equips estem ja en bonus i prenem consciència de la importància dels tirs lliures. Amb un 4/6 seguits i un triple ens tornem a ficar al partit, l’electrònic marca 52-54. La nostra efectivitat de cara a aro segueix sent molt dolenta però un gran domini del rebot ens ajuda a tenir segones i terceres oportunitats, impedint que el rival tingui més opcions d’atac. Amb l’expulsió d’un dels seus jugadors claus, sembla que ells perden valentia mirant a l’aro mentre nosaltres continuem corrent i defensant. No és fins el minut 8, amb un parcial de 6-0 que ens tornem a posar per damunt al marcador, anem 58-55. Em estat per darrere durant 26 minuts i mai em deixat de treballar. A partir d’aquí, tot és una anada i tornada de tirs lliures, una aposta a veure qui te el pols més fi. El nostre percentatge no acaba de ser del tot correcte, amb un 3/10 a l’últim minut, en contra del seu 4/5, però la nostra defensa fa i ha fet que en tot aquest període només encaixem una sola cistella de camp. Això és clau per arribar ajustats al final i que quan soni la botzina el marcador sigui de 64-59. Acabem de vèncer els invictes líders.
Malgrat això i una vegada superada l’eufòria, cal que recuperem el cap fred i ens adonem de la realitat. Una jornada més hem mantingut una enorme quantitat de boles perdudes que donen segones oportunitats als rivals i que no fan més que menysprear els nostre treball defensiu. Igualment, hem tingut un percentatge de tirs de camp desastrós ficant 19/59 tirs. Aquest llast fa que, tenint tantes opcions, no aconseguim vèncer més còmodament rivals que podríem tindre més a l’abast.  Cal seguir treballant.
Per últim, agrair a una grada espectacular que ens va recolzar com mai, tant en els bons com els dolents moments i que va ser clau per la nostra victòria.
Proper partit juguem contra 3 Viles, rival desconegut però que ve de guanyar a un rival que a nosaltres se’ns va empassar. Cal estar molt i molt centrats aquesta setmana. Que no nos invada la locura.