CB  STA PERPETUA JUNIOR
TEMPORADA 2016-2017

martes, 15 de mayo de 2012

OTRO EXITO ¡FELICIDADES!

El sènior masculí B del CB Santa Perpètua s'assegura la segona posició i pujar a Tercera Catalana

Correu electrònicImprimeix
Valoració d'usuari: / 0
PitjorMillor
BàsquetEsports - Bàsquet
El sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Gaudí B per 58 a 48 en el penúltim partit de la lliga regular. Amb aquest triomf, el conjunt perpetuenc s'assegura la segona posició i pujar a Tercera Catalana, ja que el campió del grup, el Ramon Llull C, renuncia a l'ascens. Així ho va confirmar dissabte l'entrenador del Santa Perpètua B, Antonio Escobar.
Els de la nostra localitat no van fer un bon partit, però van tenir suficient per derrotar el Gaudí B. El primer quart va acabar amb un resultat de 14 a 10 i, al descans, el resultat era de 28 a 22. El Santa Perpètua va deixar sentenciat el partit al tercer quart amb un marcador de 42 a 28.
Durant el darrer quart, els locals van arribar a guanyar de 19 punts, però després es van relaxar. El màxim anotador del Santa Perpètua B va ser Pedro amb 19 punts. El sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua s'ha assegurat l'ascens a la Tercera Catalana. Els perpetuencs van derrotar dissabte el Gaudí B per 58 a 48.