14ARENYS BASQUET C40401702604

LA  JORNADA

PREMIA DE DALT  48    VS   VALLDEMIA  44

EL PREMIA CONFIRMA EN ESTA JORNADA QUE ES UNO DE LOS CANDIDATOS AL TITULO,ESTA SEMANA TENIA UN HUESO DURO DE ROER Y LO HA ROIDO,¡EL EQUIPO DE PREMIA DE DALT SIGUE INVICTO!,
EL VALLDEMIA A PESAR DE LA DERROTA SIGUE DEMOSTRANDO SER UN EQUIPO CON OPCIONES A ESTAR EN LOS PRIMEROS PUESTOS

CARDEDEU   62     VS   SANT ANDREU DE NATZARET  60

EL CARDEDEU SE DESQUITÓ DE LA DERROTA SUFRIDA EN STA PERPETUA Y GANA AJUSTADAMENTE AL EQUIPO DE BADALONA,UN EQUIPO QUE LLEVA LAS MISMAS VICTORIAS QUE DERROTAS
EL CARDEDEU GANA SU PRIMER PARTIDO DE LA TEMPORADA

TRES VILES   48   VS   LLINARS   67

EL LLINARS SUMA Y SIGUE
,EL EQUIPO NO ABANDONA LA CABEZA DE LA TABLA Y SIGUE METIDO EN EL PELOTON DE LOS QUE LLEVAN TRES VICTORIAS Y UNA DERROTA
EL TRES VILES CON ESTA DURA DERROTA SE METE EN EL OTRO GRUPO GRANDE,EL DE LAS TRES DERROTAS Y UNA VICTORIA

AECAM   47   VS   LA GARRIGA  63

COMODA VICTORIA DE LA GARRIGA EN STA SUSANA,QUE DEJA AL EQUIPO DE CASA EN UNA INCOMODA PENULTIMA POSICION.EL EQUIPO DE STA SUSANA LO HA PERDIDO TODO EXCEPTO EL PARTIDO FRENTE AL CANET POR MAS DE DIEZ PUNTOS DE DIFERENCIA
LA GARRIGA NO FALLA Y ESTA DEMOSTRANDO SOLIDEZ ,EQUIPOS PELEONES COMO SANT CELONI  HAN CAIDO Y OTROS EQUIPOS MAS FLOJOS AECAM , CANET Y CARDEDEU, TAMBIEN.
LA VERDAD ES QUE TODAS MENOS UNA HAN SIDO POR MENOS DE DIEZ PUNTOS O SEA VICTORIAS TRABAJADAS POR EL EQUIPO DEL VALLES ORIENTAL

CANOVELLES   53   VS  CANET  48

AJUSTADA VICTORIA DEL CANOVELLES FRENTE AL CANET,QUE LE VALE PARA ESTAR EN UNA MAS QUE HONROSA QUINTA PLAZA
EL CANET A PESAR DE LLEVAR SOLO UNA VICTORIA,NO LO ESTA HACIENDO  MAL  EN ESTE PRINCIPIO DE LIGA,YA QUE FRENTE AL LLINARS ,PERDIÓ DE ONCE Y CON LA GARRIGA,  SOLO CAYÓ POR SEIS

CRONICA DE LA WEB DEL CANOVELLES

CANOVELLES BC 53 – 48 CB CANET B

El match d’aquesta quarta jornada, disputat a casa, ha sigut un clar exemple del que venim anunciant ja fa dies. Guanyar o perdre no depèn al 100% de nosaltres, hi ha molts altres factors que influeixen i que no podem controlar. El que si que podem fer és sortir a pista i treballar per merèixer guanyar, lluitar i treballar només depèn de nosaltres. Aquesta setmana no hem merescut la victòria i ens l’hem emportada. Això no serà sempre així. La vida i el bàsquet posen a cadascú al seu lloc. Juguem per merèixer guanyar i guanyarem, potser no tots els partits, però guanyarem sobre els nostres objectius marcats.
El partit comença molt espés i travat. Com ja sabíem, el Canet fa una defensa molt tancada i això ens dificultava jugar boles a la pintura com ens agrada, ja sigui a través dels pivots o amb potents penetracions. Per la nostra part la nostra defensa individual és bastant correcta i de moment, aconseguim aguantar els seus 1c1. Tant és així que l’electrònic al minut 3 encara era de 3-1 i al minut 5 de 3-4, havent ficat només un tir de camp per equip. Nosaltres aconseguim poques cistelles clares si no es a la contra i els nostres tirs de mitja i llarga distància no acaben d’entrar. Passats els 10 primers minuts el marcador és de 9 a 8.
Al segon període comencem a ficar boles interiors clares i aprofitar la seva defensa tancada per generar des de les seves recuperacions creant avantatges. En defensa baixem el ritme i ja no podem aguantar els seus face to face. El Canet és un equip que basa el seu joc en això i tenim clar que devíem ser capaços d’aguantar-los, però comencem a perdre ritme. Això fa que el nostre joc en atac que, tot i començar a millorar no era bo, es veig enfosquit per una superioritat rival al darrere que fa que al descans el partit estigui en taules: 24 a 24.
A la mitja part parlem amb els jugadors i decidim plantejar una zona. Amb defenses alternades ens situem en zona i individual. Una grandíssima defensa individual tota la pista ens fa recuperar unes quantes boles i ells es troben a les fosques contra les nostres defenses zonals. Si a això li sumem que comencem a córrer millor i més ràpid, ens surt un quart guanyador i més o menys còmode. Enfosquit per les pèrdues totes de pilota que impedeixen que ens puguem anar del partit de forma clara. Ens sentim superiors però el marcador no ho reflexa així.
Al darrer període millorem aquest error i deixem de perdre boles. De fet, és aquest el període que menys pèrdues de bola hem fet fins el moment de lliga. A més, ens fem dominadors del taulell i agafem fina a 10 rebots defensius i 8 ofensius i ja sabem que qui domina el rebot domina el partit. Seguim mantenint el nostre ritme alt i així aconseguim ficar cistelles. En estàtic, però, estem completament ofuscats i som incapaços de generar opcions clares davant la seva defensa tancada. Els nostres tirs exteriors no entren jugar en estàtic se’ns fa un món. En defensa seguim recorrent desesperadament a les zones que, tot i fer-nos guanyar el partit, ens fan perdre capacitat de joc i ritme. Tot i així, guanyem el quart i ens emportem el partit.
Cal seguir treballant i millorant. Tot i el dia i la hora del partit la grada estava plena i la imatge que continuem donant no és bona. Nois, aquest projecte és més gran que la suma de cada un de nosaltres, hem de ser capaços de jugar amb cap en tot moment i sortir i merèixer guanyar. Perquè els guanyadors busquen solucions mentre els perdedors busquen excuses.
Dissabte que ve juguem contra un gran rival com és AECAM 2 i tindrem que treure el millor de nosaltres si volem millorar aquests aspectes. Que no se’ns contagi la bogeria.
Parcials: 1er(9-8), 2on(15-16), 3er(15-12) i 4rt(14-12)

BOET MATARO  62   VS  ARENYS  50

EL BOET SIN SER UN EQUIPO QUE ME GUSTE,HA LOGRADO YA DOS VICTORIAS EN CUATRO JORNADAS O SEA UN 50 % DE LO JUGADO,AUNQUE CREO QUE AL FINAL DE TEMPORADA SERA UNO DE ESOS EQUIPOS QUE ACABE CON MAS DERROTAS QUE VICTORIAS