EL CANET Y EL AECAM VENIAN DE PERDER TODO LO QUE HABIAN JUGADO,ESO SI AMBOS HABIAN JUGADO CONTRA EQUIPOS QUE ESTAN EN LA CLASIFICACION EN LA ZONA ALTA DE LA TABLA
EL PARTIDO SERVIA PARA QUE UNO DE LOS DOS EQUIPOS CONSIGUIERA LA PRIMERA VICTORIA DE LA TEMPORADA Y EL RESULTADO LO DICE TODO,VICTORIA MINIMA DEL CANET O SEA PARTIDO SUPER EMOCIONANTE E IGUALADO

EL ARENYS SIGUE DEMOSTRANDO QUE ES LA PERITA EN DULCE DE LA LIGA Y EL PREMIA TODO LO CONTRARIO,YA QUE LOS DOS PARTIDOS QUE HA DISPUTADO LOS HA GANADO CON SOLVENCIA,PARA SACAR CONCLUSIONES MAS CLARIVIDENTES TENDREMOS QUE ESPERAR A VERLOS JUGAR CONTRA EQUIPOS COMO LA GARRIGA,VALLDEMIA A VER SI LAS SENSACIONES DE EQUIPO SOLIDO LAS SIGUEN DEMOSTRANDO

GOLPE EN LA MESA DEL CANOVELLES,QUE SI LA SEMANA PASADA PERDIA CONTRA EL POTENTE VALLDEMIA Y DUDABAMOS UN POCO SOBRE LA FORTALEZA DE ESTE EQUIPO,ESTA JORNADA CONTRA OTRO BUEN CONJUNTO HAN GANADO BIEN,EL CANOVELLES NO QUIERE PERDER LA ESTELA DE LOS EQUIPOS DE ARRIBA Y DE MOMENTO AGUANTAN AHÍ
EL LLINARS PARECE ESTAR DE MOMENTO UN PELDAÑO POR ABAJO DEL CANOVELLES,VALLDEMIA Y PREMIA DE DALT,PERO........ ESTO ES MUY LARGO

CRONICA DEL PARTIDO DESDE LA WEB DEL CANOVELLES

CB LLINARS 45 – 54 CANOVELLES BC

Tercera jornada de lliga i encara no sabem res del nivell, de la competició o dels rivals. Només ens toca seguir treballant i ser fidels a allò en que creiem.
Juguem contra el CB Llinars, un equip que sabíem que corria molt i defensava molt intens. I als primers minuts de partit ens passen la mà per la cara. En atac juguem bastant bé, movem la bola com cal però els rivals corren moltíssim a la contra i ens pillen desprevinguts una vegada i un altre. Durant 6 minuts ens mantenim cara a cara, però en dos minuts ens fan un parcial de 12-0 que ens deixa trasbalsats, arribant a posar-nos 16 punts per sota. Cinc punts nostres aconsegueixen maquillar lleugerament el marcador que acaba al primer període amb un 28-17 en contra.
Les consignes abans del segon període son clares i senzilles, fer un bon balanç defensiu, sacrificant una mica el rebot ofensiu i evitar que el Llinars fiqui cistelles en contraatac. I ja està. I amb això les tornes es tornen a favor nostre. Amb una molt bona defensa de l’1c1 que evita que ells generin joc i fent un balanç com deu mana ens mantenim els primers minuts sense que ells ens fiquin cap cistella. Per par nostre, recuperem el nostre esperit elèctric, tornem a sortir en contraatac i ara som nosaltres els que marquem el ritme del partit i ells els que ens van darrere. I de sobte, sense adonar-nos, ha acabat el segon període i el parcial del quart ha sigut de 0-17 i ens posem de nou per sobre al marcador
Per la segona part és obvi el que volem: que no corrin. Queda demostrat que ells s’anul·len sense aquesta opció i nosaltres podem jugar molt més al nostre joc. Malgrat això nosaltres comencem a perdre intensitat i cada vegada ens consta més mantenir el ritme. Seguim evitant que ells fiquin cistelles en contraatac però la nostra defensa dona un pas enrere i cometem moltes més faltes. En aquest 10 minuts el Llinars arriba a tirar fins a 18 tirs lliures, dels quals en finca 8. Això, més dues cistelles de camp els deixen el parcial a 14 punts. Per la nostra part, millorem el joc en estàtic, aconseguim ficar boles còmodes als interiors i a partir d’ells generem un molt bon joc de sortida. Malgrat tot perdem el quart per 14-12.
L’últim període, com acostuma a passar, va ser més caòtic. Moltes presses per uns, i molts nervis per tots. Va ser un últim període molt més lent i trist. Nosaltres continuàvem sent els amos del tempo del partit i això ens ha donat la clau de la victòria. El rebot a l’últim període, a més, millora ostensiblement, el que ens dona moltes més opcions de joc que perdíem als 30 minuts anteriors. Al final, amb un parcial de 5-8, el marcador acaba amb un 45-54 que ens emportem a casa.
Però tot i la victòria, encara tenim molt a treballar. Principalment  la defensa dels bloc directes que ens guanyen una vegada i una altre; el rebot durant els primers períodes, que ha sigut molt baix, i la defensa individual on encara recuperem massa poques boles.
Però em quedo amb lo millor del partit: al minut 8 del primer període perdíem de 16 punts. Aquest hagués sigut el moment de tirar el partit, d’enviar-ho tot a prendre pel cul i preparar-nos per rebre una pallissa. Però no. Ens mantenim fidels al nostre joc i continuem treballant amb la ment clara i serena i la constància ens dona resultat. Poc a poc i amb bona lletra ens tornem a posar per davant. Crec que en aquest partit em madurat una mica. Moltes felicitats, nois!!
Parcials:
1er (28-17), 2on(0-17), 3er(14-12) i 4rt(5-8)

VALLDEMIA    65     VS  BASQUET TRES VILAS 49

CREO QUE ESTE EQUIPO,EL VALLDEMIA, PUEDE SER UNO DE LOS ASPIRANTES AL TITULO,SIN DUDA POR LOS RESULTADOS QUE ESTA COSECHANDO TIENE MUY BUENA PINTA
EL TRES VILES NO PARECE SER UN EQUIPO QUE ASPIRE A GANAR EL TITULO,PERO UN BUEN OBJETIVO PARA ELLOS PODRIA SER INTENTAR QUEDAR ENTRE LA CUARTA Y LA SEPTIMA POSICION ¡ NO VA A SER FACIL! HAY MUCHOS EQUIPOS OPTANDO POR ESTAS  PLAZAS

S ANDREU DE NATZARET   48   VS  BOET MATARO   40

PARA MI ,EL RESULTADO ESPERADO,CREO QUE EL SANT ANDREU DE NATZARET ES ALGO MEJOR QUE EL BOET,UN EQUIPO QUE LO CONOZCO DEL PARTIDO QUE JUGARON CONTRA NOSOTROS Y QUE ME CAUSARON LA IMPRESION DE SER UN EQUIPO FLOJO EN ATAQUE,A PESAR DE QUE NOS GANARAN
EL NATZARET ES OTRO DE ESOS EQUIPOS QUE PUGNARAN POR LA CUARTA,QUINTA,SEXTA O SEPTIMA POSICION DE LA CLASIFICACION AL FINAL DE TEMPORADA

LA GARRIGA   56    VS   SANT CELONI   48

VICTORIA DE PRESTIGIO DE LA GARRIGA, QUE SIGUE DEMOSTRANDO SER UN EQUIPO MUY REGULAR Y SOLIDO,NO ESTA GANANDO CON GRANDES PALIZAS A SUS RIVALES DE CUATRO AL CARDEDEU,DE SEIS AL CANET Y DE OCHO AL SANT CELONI,PERO LO HA GANADO TODO
SIN DUDA ES UNO DE LOS EQUIPOS QUE PUEDE ESTAR ENTRE LOS TRES PRIMEROS AL FINAL DE TEMPORADA
EL SANT CELONI   UN BUEN EQUIPO PERO PARECE ESTAR UN PELDAÑO POR DEBAJO DE LOS TRES PRIMEROS PUESTOS ¡MOMENTANEAMENTE!
POR AHORA PARECE SER UNO DE ESOS EQUIPOS QUE  LUCHARA POR LA CUARTA,QUINTA O SEXTA PLAZA