13 ARENYS BASQUET C 2 0 2 0 79 136 2
14 C.B. SANTA PERPETUA B 1 0 1 0 48 51 1
LA JORNADA PARTIDO A PARTIDO
   C B CANET 53   VS LA GARRIGA   59

LA GARRIGA SUMA SU SEGUNDA VICTORIA Y EL CANET AL CONTRARIO QUE SU OPONENTE SE COLOCA EN LA ZONA BAJA DE LA CLASIFICACION  CON DOS DERROTAS
EL EQUIPO DE LA GARRIGA PARECE QUE SERÁ UNO DE LOS EQUIPOS DE LA ZONA MEDIA ALTA DE LA CLASIFICACION,NO OBSTANTE TODO LO QUE GANA ES POR MENOS DE DIEZ PUNTOS Y CONTRA EQUIPOS QUE DE MOMENTO NO SABEN LO QUE ES GANAR
 POR SU PARTE EL CANET NO PIERDE SUS PARTIDOS POR GRANDES DIFERENCIAS Y SEGURO GANARÁ ENCUENTROS TARDE O TEMPRANO

CB PREMIÀ DE DALT   62   VS  SANT ANDREU DE NATZARET  42

EL PREMIÀ DEBUTABA ESTA SEMANA EN LIGA Y LO HA HECHO A LO GRANDE Y DANDO MUESTRAS DE QUE PUEDE SER UNO DE LOS EQUIPOS A BATIR,EL NATZARET EN PRINCIPIO NO ERA UN EQUIPO FACIL Y EL PREMIÀ LE GANÓ CON SOLVENCIA
¡OJO CON EL PREMIÀ!
EL SANT ANDREU TIENE PINTA DE EQUIPO DE MEDIA TABLA HACIA ARRIBA ¡YA SE VERÁ!

BASQUET TRES VILES  72   VS  ARENYS BASQUET  42

APETECIBLE RIVAL EL QUE SE HA ENCONTRADO EL TRES VILES ESTA SEMANA ¡Y ASÍ FUE! ¡ FESTÍN AMARILLO !EL TRES VILES CONFIRMA QUE ESTARA EN LA LUCHA DE LA PRIMERA A LA SEPTIMA PLAZA
EL ARENYS O MUCHO MEJORA O SE CONVERTIRA EN LA PERITA EN DULCE DEL CAMPEONATO

CB CARDEDEU  51  VS  CB SANT CELONI  54

DERBI VALLESÀ Y VICTORIA POR TAN SOLO TRES PUNTOS DEL SANT CELONI,QUE SUMA YA SU SEGUNDA VICTORIA DE DOS PARTIDOS JUGADOS BUEN INICIO DEL SANT CELONI,A PESAR DE TODO LOS GANA POR UN MARGEN NO EXCESIVO,TIENE PINTA DE QUE QUEDARÁ ENTRE LOS SIETE PRIMEROS
EL CARDEDEU A PESAR DE LLEVAR DOS DERROTAS,EN NINGUNA DE ELLAS  LO HA HECHO POR MAS DE CINCO PUNTOS,ES UN EQUIPO QUE PUEDE COLARSE EN EL PELOTON DE CABEZA

AECAM  53  VS  LLINARS   72

LLINARS VUELVE A GANAR ESTA JORNADA Y PARECE QUE ESTARA ALLÁ ARRIBA,DE MOMENTO GANA BIEN SUS PARTIDOS,AMBOS POR MAS DE DIEZ DE VENTAJA,ADEMAS SU MEDIA ANOTADORA ES LA MAS ALTA DEL CAMPEONATO,EN DEFENSA PARECE TENER ALGO MAS DE DIFICULTAD YA QUE AUN SIENDO PRIMERO Y HABIENDO GANADO SUS PARTIDOS CON SOLVENCIA ES EL SEPTIMO EQUIPO QUE MAS CANASTAS RECIBE
EL AECAM SEGURAMENTE PELEARA POR LOS PUESTOS DEL 8 AL 16 ,ES JUNTO CON EL ARENYS EL QUE MAS PUNTOS RECIBE

CANOVELLES   47   VS  VALLDEMIA  57

¡RETIRO LO DE LA SEMANA PASADA!  EL CANOVELLES ESTA UN PELDAÑO POR DEBAJO DE LO QUE HABIA DICHO LA SEMANA ANTERIOR,EL VALLDEMIA HA SIDO EL ENCARGADO DE BAJARLO DEL CIELO,OBVIAMENTE LA JORNADA PASADA EL CANOVELLES SE ENCONTRÓ CON UN "DULCE" ,EL ARENYS  Y LO APROVECHÓ PERO EN CUANTO HA JUGADO CONTRA UN RIVAL DE MAS ENTIDAD  ,HA SUCUMBIDO

EL VALLDEMIA SIGUE GANANDO Y DEMOSTRANDO QUE ESTARÁ AHÍ LUCHANDO POR OBJETIVOS INTERESANTES ¿PORQUE NO LA PRIMERA O SEGUNDA PLAZA?

CRONICA DEL PARTIDO EN LA WEB DEL CANOVELLES

Canovelles BC 47 – 57 Valldemia

Segona jornada i ja fem el primer tast de la derrota. Jugàvem contra un equip que ja sabíem que seria poderós donat el resultat de l’anterior jornada. Per la nostra part, veníem d’una setmana on els entrenaments no havien acabat de ser tot el correcte que podrien haver sigut.
El partit comença molt igualat. Nosaltres marquem un ritme  molt alt, però ells són capaços de mantenir-ho i el joc es desenvolupa en una anada i tornada de cistelles per part dels dos equips. En defensa estem molt intensos i aconseguim recuperar unes quantes boles importants. El problema rau en atac, on no som capaços de trobar solucions fàcils i ens costa molt atacar amb espais. A més, la nostra sortida de contraatac encara és massa lenta, dificultant trobar cistelles en carrera com ens agrada.
El segon període es veu marcat per un ritme defensiu molt més baix als jugadors sense bola. Això provoca molta més facilitat a l’atac rival, nosaltres anem tard i cometem moltes faltes. Això ens suposa un estrés i comencem a jugar sense ordre, perdent boles tontes per falta de comunicació i de concentració. Ens passem 7 minuts on només anotem una cistella, encaixant doncs un parcial de 2-13 que ens deixa 6 punts per sota al marcador. Dos últimes bones accions maquillen el marcador que acaba al descans 20-23.
Quan tornem a pista les consignes són recuperar la intensitat defensiva i sortir més ràpid a la contra. Nosaltres sortim molt durs, tal com ho fa el Valldemia. Comencem el període perdent, amb un parcial de 2-8 que ens torna a allunyar, però mantenim la línia i el retornem amb un 9-2 que ens posa a 4 punts per sota. El treball és bo, però anem a contracorrent i amb el temps en contra i comencem a no pensar. Dos triples consecutius dels dos equips eleven la tensió que deixa el marcador per l’ínici del quart període 41-44. El parcial d’aquest període ha sigut d’empat a 21.
El quart període és el de l’ecatombe. Aguantem els primers 5 minuts on arribem a posar-nos a un punt per sota, 45-46, per encaixar quatre punts seguits allunyant el partit. Una cistella nostre ens posa de nou a tres punts al minut 5. Encara queda molt partit. Després d’un parell d’atacs on no ens surt res clar i dos minuts sense cap cistella al marcador comencem a desesperar-nos i a fer la guerra per la nostra contra. El nostre problema rau a que seguim creient que el partit el guanyarem en atac i comencem a relaxar-nos darrere. Això dona ales al rival que ens fica dos cistelles més seguides i és llavors quan surten els individualismes, el guanyar la guerra sols. En aquest moment ja està tot perdut, perdem tres boles tontes seguides i baixem els braços. Quan ens hem donat conte, hem estat 5 minuts sense anotar i el partit se’ns ha anat de les mans.
Finalitzat el partit tot són crits de ràbia i plors. Podríem haver fet més? Segur que sí. Però no importa tant el guanyar o perdre sinó oblidar que ho fem tots junts, que no arribarem enlloc jugant guanyar sols i menys donant la pèssima imatge que vam donar al final, discutint a pista i als passadissos. Em comés errors tècnics i tàctics, se’ns dubte però aquest són fàcilment corregibles si estem disposats a creure en l’estil i treballar dur. Però ni un ni l’altre ens portaran a la victòria si no som capaços de mantenir el cor a mil i el cap fred.
Propera jornada un altre rival que sembla a batir, un gran equip que ens ve com anell al dit per tornar a activar-nos. Divertim-nos aquesta setmana, senyors, suem la samarreta, millorem i dissabte serà un altre dia. Sempre amunt.